Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Znowu piekne obroty, ktos sprzedaje (bo zarobil moze na szybko 2z na akcje) a ktos kupil i zaczyna zarabiac. Troche to wyglada jak byk ktory sie zastanawia w ktora strone dalej gonic.
Mi z analizy tech wychodzi droga na 21zl.
Emisja wg mnie bedzie, wszyscy juz o tym mowia i to juz jest w cenie. Patrzac na ich gotowke po Q3 powinni cos zebrac aby spokojnie pracowac.
Ja obstawiam ze z pozbawieniem prawa poboru bo u nas na gpw z prawem poboru to jednak tylko duze emisje. Tu obstawiam subskrypcje prywatna ktora pewnie juz jest dogadana i poukladana, jak w Ryvu. Nam pozostanie spokojnie dokupowac z rynku i usredniac bo podazy poki co wystarcza.