Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie wiem czy piszesz do mnie, wylewasz dziesiątki argumentów od rzeczy, bez związku ze mną. Wiec zwyczajnie nie wiem kolego. Napisałem, ze Netflix jest wręcz trampolina dla Platige. Ty mi próbujesz wyjaśnić co daje ta współpraca. Nigdzie nie skrytykowałem zmieniającej się kondycji finansowej firmy, Ty mi tłumaczysz co myślą i jak bardzo zadowoleni są właściciele. W przeciwieństwie do fanpila, ani razu nie skrytykowałem serialu za dobór rasowy bohaterów, bo dla mnie nie ma znaczenia. Ty piszesz o dzieciarni obrażającej sie na serial za czarne elfy. Ja pisze, ze to czy serial sie podoba fanom to najmniejszy problem, Ty post później wyskakujesz, ze oceniam serial z pozycji fana Wiedźmina. Szanuj czas ludzi z którymi rozmawiasz albo sobie daruj.