Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
uuuu, ale ci nerwik puścił, nie napinaj się tak, bo ci żyłka w oku i dpie pęknie.....oczywiście że tak uważam jak wielu przede mną sprzed kilku lat, zobacz najpierw pstaku skąd to się wzięło, a potem bełkocz na forum, jakiś taki nadpobudzony jesteś niezdrowo po sylwetrze, weź się zdektokskuj a potem gadaj ...co do nicka tak przy okazji to mój jest i świadomy i podświadomy i taki miał być żeby was drunych(reszty nie) wkwiać....wiec cel mam osiągnięty i przednią zabawę i bekę z ciebie i innych co się dali sprowokować. Reszta sama się dokona, zajrzyj memłonie do źródeł skąd 1,23, skąd dług, którego raczej nie ma, a potem się pruj tpkaku, a jakby co w realu zawsze możemy pogadać, chociaż to raczej mało dla mnie estetyczne by było oglądać cię jakby coś przy spotkaniu poszło nie tak....ale truudno dawaj maila priv i robimy temat....hehehehe