Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dokładnie chłopczyku, tam gdzie dla ciebie sufit, to dla mnie podłoga czyli dno, muł i wodorosty, co nieustannie pokazujesz swoimi wulgarnymi wpisami., ha ha ha to chyba odwrotnie leciało i coś pomieszałeś, a o intuicji się doucz bo nie tylko kobiety ja mają, smrodzie. I jeszcze jedno, nikt ci nie grozi kozi bobku , naucz się czytać, że zrozumieniem, a potem komentuj. Dzisiaj dalszy ciąg wzrostów, kurs dotyka 0,90 więc co ty na to inwestorku za dychę ? Tutaj będzie dużo wyżej, ale jak widać taki cep jak ty nie potrafi tego ogarnąć i z frustracji pozostaje Ci tylko ublizanie na forum, bo anonimowo wiec można hahaha bohaterek. Na GPW jestem od czasów gdy ty na własne goofno papu wołałeś , więc nie ucz księdza pacieża. Widac, że twoje wpisy to wynik frustracji, zapewne utopiles tutaj trochę kaski i wyjesz , bo tyle ci zostało. I ostatnie pytanko... co bierzesz, co ćpasz ? bo nikt normalny nie stworzył by czegoś takiego jak ty, bez jakiejś używki ha ha ha ha. Mama Mia buahahahaha makaroniarzu.