Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jaśku widzis, ja to jestem prosty zbójnik, bez wielkich nauk w miastach, a Tyś mundry, skoro pozbirałeś papirek do kuferków koło 40 halerzy. Cy to będzie talar polski cy 2 to ja ni wim, ale tu juz było wincej niż 1,5 talara, to ja na mój zbójnicki i góralski rozum se mysle, że jak firma się rozwija to chyba tym razem byndzie wincej niz 1,5 talara polskiego ? A ludziska mówią o jakiejś inflacyji to przecież i ta firma darmo robić nie byndzie, a tam w Libii to przecież byndą im płacić w talarach amerykańskich, a to porządny piniądz ja se tak myślę. No ale tu trza mieć i cierpliwość i swój rozum i patrzeć czy inne zbójniki też tu będą zbójować. Kazdy musi być mundry po swojemu, tak Ci powiem co ci powiem.