sandman76

Dnia 2022-12-21 o godz. 17:33 ~InżynierMaliniak napisał(a):
> Dnia 2022-12-21 o godz. 17:18 ~Fioko napisał(a):
> > Dnia 2022-12-21 o godz. 17:06 ~InżynierMaliniak napisał(a):
> > > poproszę o komentarz, może analitycy coś rzekną ?
> >
> > Zbadaj sobie prostatę.
>
> Ja na czerwieni bardzo dobrze zarabiam w przeciwieństwie do twojej Hub.rawej lipy i kant, o ile wiesz co to oznacza ?
> A prostatę mam jak zdrową jak dzwon.

znów kłamiesz, więc pozwole sobie ciebie zadenuncjować :)
A więc po kolei:
W momencie gdy pisałes o krótkich pozycjach na kontraktach, że tam zarabiasz, wszystkie kontrakty szły do góry. Pisałem ci o tym, bo sam byłem zaskoczony co ty za brednie wypisujesz. Jedynie co mogłeś wtedy robić to zwiększac margin, ale to nie jest zarabianie w danym momencie ( o ile wiesz o czym ja piszę ).

To była ta sama sytuacja gdy ja miałem pozycje krótkie na Allegro, a ty wtedy brałeś akcje wieszcząc jakies niebotyczne poziomy....Tyle że ja na swoich krótkich zarobiłem ( pisałem że wzrostów nie będzie ) a ty napisałeś ze nie widzisz szans na wzrosty i wyskakujesz realizując kolejną stratę ( niczym nasza mistrzyni Maria89 na CDPR). Potem ja wszedłem za 18 zł, a ciebie już nie było.

Tak samo zagrałeś na KGHM, na CDPR. Ciałeś straty. A kurs od wskazanych przeze mnie poziomów już ładnie minął twoje poziomy wyjscia geniuszu hihihi.

Tak samo było gdy okresliłem ci PREZYCYJNIE poziom odbicia SPX. Ty wtedy pisałes ze SPX własnie zaczyna zatapiać naszego WIG20. Gdzie jest WIG 20 od momentów gdy to pisałeś każdy może sobie sprawdzić.

WIęc nie probuj nabierać ludzi tanim kosztem, bo mozna łatwo sprawdzić jak się mają pozycje w momencie w ktorych wypisujesz swoje farmazony.

Wszystkie wątki są dostepne i jeżeli będzie taka potrzeba moge je wkleić.

gdzieś coś usłyszałeś, w jakims amoku po iniekcji kolejnej dawki leku cos ci zamajaczyło z jakiegoś youtuba, ale marny z ciebie gracz. Co więcej, nawet teoretykiem jestes słabym, bo mylisz podstawowe pojęcia AT, jak wsparcie i opór.

Co do prostaty to zamiast niej zacznij może od leczenia głowy?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.