~Inwestor-NCL

Jeszcze raz - pierwszy wpis w tym wątku nie jest mojego autorstwa (mój adres IP zaczyna się na 217.153...) ale skoro zostałem wywołany do tablicy to pójdę za ciosem i zacytuję kolejny artykuł z dnia dzisiejszego dla tych, którzy nie doceniają potencjału wyświetlaczy OLED w zestawach AR/VR przyszłości. Meta jest tylko jedną z firm które wykładają na to olbrzymią kasę:

Samsung starts building its first OLED microdisplay production line (Oled-info Dec 20,2022)

Samsung commented before that displays for AR and VR applications is one of its focus areas. It was reported that Apple has specifically reached out to Samsung to develop OLED microdisplays for future AR devices.

https://www.oled-info.com/samsung-starts-building-its-first-oled-microdisplay-production-line 

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.