Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie martwisz się o swój autorytet nazywając JSW bankrutem? A ja Ci powiem że wszystko co tu sprzedałeś zamieniasz na Jastrzębską. Ja to wiem, Ty to wiesz i pewnie niektórzy Dyzie już też. Dlatego musisz nazywać JSW bankrutem tylko że w to nikt już nie wierzy... Zresztą o jakiej wierze tu mówić jeśli mamy przed oczami obraz całkowicie odwrotny do tego co tu mówisz...Ba,wciskasz z uporem maniaka! Ile masz jeszcze tej padliny? Gdyby ten papier był w formie materialnej potrzebowałbyś pewnie kilku silosów. Negujesz JSW zachwalając softa zgodnie z zasadą że kłamstwo powtarzane 100 razy (A Ty już wypowiedziałeś to tysiąc,2tys. razy?) w plastycznym ludzkim mózgu zamienia się w "prawdę" pomimo tego że widzą że ktoś z boku wmawia że czarne jest białe. I na tym polega dramat wiszących. Zobaczcie jakie efekty przynosi manipulacja za pomocą sączenia złudnej nadziei i negowania czegoś co jest w oczywisty sposób pozytywne. Na Jastrzębską oczywiście patrzycie,bo tam się sporo dzieje.Były próby zbijania poniżej 56,ale napływający kapitał spędzany cały czas przeze mnie wszystko ze stołu zbierał. Słono zapłacili już im się znudziło...Gdzie jest teraz kurs? Było prawie 57 a już lizał 55. U mnie są obydwa wory (średni i mały,duży nie tykany) pod korek. Teraz gramy na wzrosty JSW. Nie można było dopuścić do zejścia poniżej 56 bo jakby się załamało to by na 45 poszło i męczyli by nas znowu z rok. Nie ma na to zgody,pakujcie bo 300 daleko i nie jestem pewien czy tym razem nie miniemy schodka 80 cisnąc prosto na 100. A Ta nie słuchajcie,choć to najkumatszy giełdziarz jakiego kiedykolwiek widziałem(A jestem już na giełdzie 22 lata),ale pamiętajcie : im jest kumatszy działając na naszą szkodę tym gorzej dla nas.