Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cześć. Doczytaj "w 2 sesje odrobiłem". czas przeszły dokonany. Zaryzykowalem jak sie wojna rozkrecala i odrobilem starty. Na Lubawie jak i tu to juz mnie dawno nie ma. Zaglądam tu z sentymentem , widze trolowisko upuszczajace krwi dalej to samo. Ale walczcie chłopaki życze abyscie tez odrobili straty albo lepiej Powodzenia A samej firmie haa tfuuu mam nadzieje że te szulernie w koncu pozamykaja. Bedzie tu jeszcze sporo szumu-nazwisko w koncu zobowiazuje. Jak ktos chce tu jeszcze posiedziec to radze podzwonic troche po firmie zaciagnac jezyka pogadac z prowadzacymi lap w łodzi (jezeli jeszcze to utrzymuja) i wyciagnac wnioski jak ja to zrobilem za wczasu.