Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
to dlaczego kurs szoruje po dnie?
Wojna? nie bo w 2021 też było koło złotówki, i w 2020 też bywał w okolicy 1zł i w 2019 też koło 1 zł...
z małymi odchyleniami... wystarczy popatrzeć na wykres...
wykopałem kilka wątków... i tak patrze ze od 2018 roku trwa zaklinanie rzeczywistości w oczekiwaniu na cud.
jeśli jest tak super to dlaczego nikt sobie nie wyrywa tych akcji? dlaczego obroty jak w warzywniaku?
dzielnie trwasz na forum od ponad 5 lat a kurs w miejscu... 5 lat... to tyle ile powinni minimum dostać prezesi za ten wałek ze sprzedaż akcji, pożyczką dla spółki i późniejszą emisja dla siebie.
ale w sumie co ja tam wiem...