Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jestem w innej sytuacji niż Ty. Póki co wiszę na haku, ale nie wysoko gdyż cały czas dobierałem korzystając z promocji. Obstawiam że droga do 100pln powinna być szybka i dynamiczna szczególnie jeśli złoto będzie nadal tak rosło. Tak jak pisałeś wcześniej kurs złota mocno się rozjechał z kursem MNS. MNS ma, więc co nadrabiać.
To co najgorsze jest moim zdaniem za nami. Teraz powinno być tylko lepiej. Pozytywny komunikat ze spółki (porozumienie w zarządzie, polityka dywidendowa itp.) spowodowałby wystrzał kursu, ale na to póki co się chyba szybko nie zanosi ???
Wierzę w GOLD, a ten pociągnie w górę kurs MNS pomimo tego całego balastu wygenerowanego przez prezesa. Tak uważam, a czy mam rację, czy też jestem w błędzie pokażą najbliższe sesje ;) W każdym razie trzymam akcję i tanio ich nie zamierzam oddać ;)