Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Banan każdy sądzi według siebie. A Ty po co siedzisz na forum spółki której nie masz akcji,? Chyba choroba dwubiegunowa? Miałeś kupować poniżej 5 zł ,potem.miałes kupować po 3,5 zł i jak pseudo inwestorze? Były zakupy za całe 500 plus? Kółek było dużo więcej niż trzy Czytać ze zrozumieniem potrafisz,??? Wątpię w twoje zdolności Pisałem ,że sprzedałem po 12 zł chociaż było po 14 zł O zakupach po 2,4-2,6 pisałem na bieżąco w postach gdy ty i hakowy oglaszaliscie zawieszenie spółki na wiele lat i kurs 90 groszy Włącz czasami banan myślenie to może i ty coś zarobisz i nie będziesz żył z pisania z postów ani nie będziesz ciągle biednym rewidentem Ty jesteś inwestor każ z koziej pupy ...trąbka