Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No jesteś, jakżeby inaczej... Gdybym nie wiedział jak bardzo pomyliłeś się z tą inwestycją pomyślałbym że jesteś uzależniony od tego forum jak Broniewski od wódy,a gdyby sobie wyobrazić że jest ono barem -Ty już zamieniłbyś się dawno w barowy stołek.Czy skutecznie tych Twoich 50-ciu działa?... Widać po kursie Jastrzębskiej... Głos każdego z nich to 1% mojego. Więc trzeba by 100-tki żeby mnie skontrować. Równie dobrze mogliby sobie wziąć kawałek blachy i walić po niej młotkiem - tak samo nikt tego nie słucha. "Bankrut nie ma siły"? Słyszycie co tu mówi?A 12 kiedy będzie na JSW? Antycypowałeś taki kurs.Anale z BOŚ-a jak pisały reko 100 przy 40-tu były oburzone na bezczelną manipulację jaka tam szła. Jastrzębska nie tylko ma siłę...ma moc i potencjał!Ma też błyszczące w słońcu Ferrari wspinające się serpentynami na szczyty Himalajów 300. Niech każdy Dyzio dobrze sobie wbiję do główki co tu napisałem zanim soft zjedzie na 12 gr. Co jest lepsze 500% zarobku czy 300% dalszej straty? Ale oni ciągle nie dowierzają... I będzie kolejne zdziwko.