Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
W teorii masz rację, a za pasem - nadal bessa oraz masa spółek w branży, która jest grana. Tutaj dziś ostatnia premiera w tym roku, a co dalej?
To że mają portfolio małych i mało popularnych gier daje im przeżyć i nawet zarobić, więc jest stabilnie - czy to wystarczy na przyszły rok? trudno powiedzieć ja na ich miejscu bym nadal tak dywersyfikował - sprzedaż usług, rozbudowa portfolio, produkcja gier przez GK (choć nie wiem jakie mają zasoby w tym momencie). Pytanie ważniejsze na czym mają się wybić i na czym zarobić, żeby dynamicznie się rozwinąć?
Póki co nic nie widać nigdzie jak im prace idą (poza demo tego odyssey tactics w które pograłem - całkiem ciekawy temat)... można sobie pogadać, kolejny raport pokaże jak q4 im poszedł no chyba, że będą jakieś espi, które rzucą więcej światła na sytuację w spółce.