~Posiadacz

Ziomek podziwiam Twoją wiarę w tą spółkę. Jak Yeti napisal - oby wytrwali ten rok bez emisji czy nadmiernego zadłużania kredytowego. Ich pozostałe produkty o których piszesz to mokre fantazje Prezesa. Ja to widzę tak: - Drift21 - produkt istnieje, cos tam sie sprzedaje ale tylko na promkach i bundlach. Jak maja z 5-10k przychodów miesiecznie z tej gry to uznam to za pozytywny wynik. - port drifta - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... 505G nie kwapi sie do zaplacenia, albo ECC do realizacji portu. - CMSR - core produkt, ktory miał dodac spolce skrzydeł i wepchnąć ja na dobre tory... jak jest widzimy. - no i ten mityczny Gearshift... o moj B... to juz mnie tak bawi ze szkoda gadac. Przepalili dotacje to powinni to zamknac i pisac projekt na nowa dotacje pod coś innego. Bo z tego silnika nic nie będzie. Komu niby mieliby to sprzedać... wszystkie inne drift-simy robia wieksze studia niz ECC (na bank maja swoje silniki dostrojone pod siebie). Inne racingowe pewnie podobnie. Nie wierze ze wszystkie NFS'y pisza od poczatku. Także tego - marzę zeby kiedyś zejść z haka i współczuję tym co wchodzili po 4.xx. Ja to nawet nie mam ochoty uśredniać w tych cenach bo czuje ze to bedzie wtopiona kasa.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.