Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wszystkie najważniejsze wskaźniki stale się umacniają mimo wzrostu kursu akacji w rok o 100%. ROE blisko 60% ,ROA 45% ,C/Z 5
Ale to nie ważne ,nie ważne też to ,że za 3 miesiące raport za 4 kwartał ,który jest stale od lat najlepszym dla spółki ,nie ważny jest wzrost kursu walut i wygenerowanie z tego 1 miliona zysku tylko w ciągu ostatnich 3 miesięcy. To ,że spółka nie ma zadłużenia i ma 7,5 mln złotych w gotówce na swoich kontach to również bez znaczenia
Ważne ,że leszcz jeden z drugim chciałby szybkiego ,skokowego wzrostu wartości akcji. Wejść za swoje 500+ i za tydzień mieć 10000+
Widząc takie wpisy to cieszy mnie aktualna sytuacja. Ja inwestuje długoterminowo i jestem tu od ponad 2 lat. Im mniej leszcza na pokładzie ,a akcji w silnych rękach tym lepiej dla tych silnych rąk. Tylko cierpliwi zarabiają