Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2022-11-17 o godz. 17:16 ~J-23 napisał(a):
> Dnia 2022-11-17 o godz. 11:43 ~J-23 napisał(a):
> > A ? ? ciekawe za co mnie dzisiaj usunęli ??
> > napisałem tylko, że do tego WIELKIEGO dnia (snw po 2,80) zostało już tylko 4 sesje z tą dzisiejszą włącznie
> > A patrząc na "inwestorów" snw takich jak ten dzisiejszy, co kupił 555 akcji po 1,14 i wystawił na sprzedaż po 1,165 raczej SUKCESU tu nie będzie ,......
> >
> > HAHAHhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa
>
> I ,.... inwestorowi "555" się udało ,...
> ciekawe czy na prowizję wystarczyło ??
> A i do 2,80 trochę już bliżej ,.. o całe 2 gr, w tym tempie pełen SUKCES (2,80) za ok. 50 dni czyli nie w tym roku ,.....
Sorrki,
PEŁEN SUKCES oczywiście za ok 80 dni, . . .
te zaokrąglenia mnie zmyliły i szybko licząc ten 'mega' hold snw wyszedł mi po 1,80 ,.... chcieli byście ???
HAHAHAHhhhaaaaaaaaaaaaaaaa