~Adison

Dziękuję już poraz kolejny za odpowiedź! Dlatego lubię zaglądać czasem na to forum. Pomimo bardzo częstego zaśmiecania tego miejsca przez wiele osób, można tu znaleść jednak osoby bardzo merytoryczne których posty czyta się z zainteresowaniem. Miałem w głowie w bardzo ogólnych zarysach historię PCR , ale teraz układa mi się to powoli w całość. Dobrze wiedzieć "Coś" o firmie w którą chce się zainwestować największe jak do tej pory dla mnie pieniądze. Z Cormay-em mam niestety niemiłe doświadczenia. Straciłem na nim sporo, ale nauczyło mnie to przynajmniej nie kreować optymistycznych wizji na podstawie opinii zawartych na tym forum. Cóż jak człowiek kupuje marzenia łatwo wierzy we wszystko co z tym jest zbieżne hehe. Tu jak widzę jest zupełnie inaczej. Scope Fluidics udowodniła już, że ma bardzo dobry pomysł na biznes i muszą tylko wykorzystać w pełni potencjał który posiadają. Oby duże pieniądze, które zaczeli dostawać nie zniszczyły ich potencjału, a były zalążkiem tak jak wspomniałeś do budowy firmy na wiele pokoleń. Zobaczymy jak Pan prof. Garstecki wraz z całym zespołem poradzi sobie w świecie dużego biznesu do którego z pewnością wchodzi. Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem tego co już osiągneli. W doskonały sposób badania naukowe przełożyli na biznes który im się opłaca. Mało tego jest bardzo ważny dla ludzi!! W Polsce niestety wciąż to kuleje... format zapisu optycznego blu-ray, zderzak, grafen, utracone szanse na polski sukces. Moźna by tak wymieniać długo. Dotychczasowe osiągnięcia SCP pozwalają patrzeć bardzo optymistycznie w przyszłość, ale czy będziemy mogli ścigać się z LPP najbliższe lata będą decydujące tak myślę. Pozdrawiam serdecznie.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.