~Azatem

A tak serio nieco bardziej. Dzięki za linka. Obejrzałem sobie walne z ciekawością, jakie to piekło zrobi niejaki Robert Fijołek Prezesowi i ... wszystko przebiegło gładko, szybko i bez żadnych niespodzianek. FF reprezentowany szczątkowo, wszystkie uchwały zgodnie z wnioskami i projektami Zarządu. I najfajniejsze - wszyskie uchwały jednogłośnie. Pan dr Leszczyński sprawnie poprowadził obrady a ja zastanawiam się ponownie o co chodzi naszemu kontraktowo-robertowo-darkowemu wielonikowi? Po co było wprowadzanie w błąd co do tworzenia stowarzyszenia, usuwania prezesa, wypłaty dywidendy. Po co te irytujące posty o tym jak to czekamy i już niedługo wszystko się wyjaśni?
No i tak myślę, że kontraktowy to mały spekulant, irytująco bezczelny drobny leszcz, który kupił za wszystkie oszczędności kilka akcji MONNARI i nagania metodami z piaskownicy.
Także wszystkie ręce na pokład robercie kontraktowy i czekamy na wyniki, które będą super a spółka ma sto milionów w kasie. Wszystkie twoje analizy sprawdziły się co do joty.

Monnari zaskakująco szybko rośnie. A ja jestem już na pograniczu kursu "satysfakcjonującego" i sam siebie pytam czy wygra we mnie chciwość czy zdrowy rozsądek.... Taka tam dygresja na koniec. Ale jest dobrze. Wreszcie. Co nie znaczy że nie może być lepiej.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.