Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No tak tragicznie i jakiś cymbał kupuje już 3 mln sztuk kupi a tko już 2gr z tymi grubasami nie da się wygrać ja dałem na kupno i nic nie chce wskoczyć tak bardzo chcę tego śmiecia kupić i niestety nie można bo to cwaniaki grają z automatem. Niestety my możemy tylko im to oddać ....kupować będziemy mogli po 1zl hehe PO TO BYLO TO INFO przecież każdy wie że spółka jest w iikwidacji a jednak do dzisiaj nie sprzedam pakietu Rafako ....proszę was to śmierdzi na kilometr. Jak zabiorą biedakom akcje to ruszy z kopyta po 50% co sesje i znowu będzie zong. Gdzie te 818 mln śmiecia? Dlaczego tu nie ma sypania po 10 mln tylko straszaki. CWANIACTWO NA POTEGE