~Mike75

A powiedz mi kochany Mike75 czy miałeś też akcje GNB czy tylko na idei popłynąłeś ?

Nauczony doświadczeniami z Idei oraz wiedząc o tym, że Waszym celem jest zniszczenie Leszka do końca bez względu na istniejące prawo oraz dziesiątki tysięcy Polaków, którzy na tym ucierpieli - wolałem się już finansowo nie angażować w spółki, gdzie on jest głównym właścicielem.
Natomiast z interesariuszami ( po angielsku jest takie ładne słowo - stakeholder ) GNB łączy mnie fakt, że Wasze bezprawne działania ( Prezes Idei Jerzy Pruski, który dla mnie pozostaje autorytetem swego czasu w wywiadzie nazwał te Wasze działania mobbingiem i dyskryminacją ) miały w długim okresie wpływ na niższe marże operacyjne obu banków, zniszczenie wizerunku obu banków i docelowo w dużej mierze przyczyniły się do decyzji BFG ( choć w przypadku IDEI BANK trzy przesłanki mówiące o tym, że można przeprowadzić resolution nie były spełnione o czym oczywiście poinformowałem KE wysyłając oficjalną skargę - wystarczy, że jedna przesłanka nie jest spełniona i już decyzja BFG jest wadliwa ).
A wczorajsze wystąpienia Waszego Naczelnika pokazują już strach przed utratą Władzy ( on wie z czym to się wiąże ). Pozdrawiam Was MOI UKOCHANI PISOWCY i przepraszam za to, że piszę prawdę ( w dzisiejszych czasach przecież lepiej i bezpieczniej kłamać )! Miejmy nadzieję, że Bóg jednak się nad Wami zlituje i odpuści Wam Wasze Winy! Ja akurat mściwy i zawistny nie jestem!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.