Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Uf...sporo pracy mnie to dzisiaj kosztowało...Na każdej spóle 3 wpisy...codziennie! Rozumiecie co to jest?Nawet Ta pisząc cała dobę żeby upchnąć chybioną inwestycję tyle nie produkuje.Poza trym Jego są krótkie a moje długie,mają treść.Ale zachwalanie Blondwłosej jest łatwe bo argumentów jest wiele i są mocne.Widzieliście reko BOŚ-ia?A widzieliście jaki badziew dzisiaj był na całym WIG20?A moja Blondwłosa błyszczała cały dzień...I ten finisz...Mmmm...Jeśli z każdej na której piszę przeszła setka z 5-cioma kawałkami to macie dzisiejszy obrót.Polecam Wam tę spółkę bo fundamenty są atomowe.