Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie obserwuje USD, a ani giełdy w USA bo mnie to nie interesuje i nie ma wpływu na moje inwestycje w Answear! Po wyjściu po ponad 30zł i ponownym wejściu poniżej 20zł jest to dla mnie inwestycja na long'a! Czekam aż sentyment się zmieni, a wiem ze się zmieni. Za pół roku, za rok czy dwa ale się zmieni. W międzyczasie wyjdzie z akcjonariatu nielubiany przez instytucje Czechowicz i na no też czekam, aż fundy zaczną lubić Answear! Mam czas i czekam na swój target!