Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Też tak samo i Ja myślę.
A jak będzie to zobaczymy za kilka może kilkanaście sesji giełdowych i wtedy może zobaczymy "jedynkę" z przodu.
Myślę, że nie po to zmieniono prezesa firmy a teraz zarząd zmieniają aby "zgasić światło" na spółce.
O tym, że spółka ma plany perspektywiczne na stacje ładowania to chyba każdy się zgodzi ze mną, że to ma sens w dobie powolnego odchodzenia od silników spalinowych.
Czy komuś się podoba czy nie to w elektrykach jest przyszłość taki trend postępu cywilizacyjnego.
Natomiast kwestią jest mieć poważne plany i je konsekwentnie realizować.
Posiadacz malutkiego pakiety 20000 sztuk akcji.
PS.
Myślę, że dobrze by było się policzyć czyli ile kto ma akcji, Ja swoje "posiadanie" podałem.
Pozdrawiam