~Procterowiec

Też tak samo i Ja myślę.
A jak będzie to zobaczymy za kilka może kilkanaście sesji giełdowych i wtedy może zobaczymy "jedynkę" z przodu.
Myślę, że nie po to zmieniono prezesa firmy a teraz zarząd zmieniają aby "zgasić światło" na spółce.
O tym, że spółka ma plany perspektywiczne na stacje ładowania to chyba każdy się zgodzi ze mną, że to ma sens w dobie powolnego odchodzenia od silników spalinowych.
Czy komuś się podoba czy nie to w elektrykach jest przyszłość taki trend postępu cywilizacyjnego.
Natomiast kwestią jest mieć poważne plany i je konsekwentnie realizować.
Posiadacz malutkiego pakiety 20000 sztuk akcji.

PS.
Myślę, że dobrze by było się policzyć czyli ile kto ma akcji, Ja swoje "posiadanie" podałem.
Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.