~Swat

Flint art nie jest na giełdzie, mogą pisać co chcą. Robiąc emisję ktoś chciał kupić akcje za grosze, ale mu się nie udało kurs spadł "tylko" na 0,2x gr. Teraz nagle poszło do góry. Ktoś ważny się nie zapakował ile chciał. Nie zdziwi mnie jak kurs teraz ostro poleci. Będzie wielkie zbieranie. Po czym True i flint się dogadają, puszcza demo i będzie znowu super słodko cukierkowo. Taki mój punkt widzenia. Ale nieestety nie mam już hajsu na dobieranie :/ dopiero 10 listopada. A wtedy to myślę że już będziemy po premierze dema i kurs ok 1 zl. Myślę że to będzie szybką akcja. Poniedziałek 3x dolne widły. Wtorek wolne od giełdy. (nie wiem co w środę-piątek) ale i tak czekam tylko na same dobre infa. Czekam na czerwone łapki.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.