~Kris

Dnia 2022-10-26 o godz. 09:46 ~daroo napisał(a):
> Po co wyjesz z nowego nicku wieloniku spółzielni prezesa :))) czekaj na 2 zł bo przecież wiosna tego roku miało być :))) i patrz a nie wyj jak trollll forumowy który udaje ynwestora nieudaczn..........:) niebawem kupisz od nas akcje po 100 zł i wyżej więc nie musisz sie tak pocić :)))

Dokładnie siedzą tutaj i warują 24h na dobę :))) coś z tymi trolami jest nie tak :)) musieli nie żle wcześniej umoczyć pewnie nałykali się po 20 zł jak wył tutaj taki jeden Powodzenia :)))) ja wtedy sprzedawałem i zarobiłem 2 tyś % :) a ten wył o zaniżaniu itd. a kurs leciał bo zyski spadały wtedy :) no i pewnie ubrali tego trolaaa po 20 zł i teraz oddał po 2 zł i wyje tutaj od roku :))) wszystko robi odwrotnie matołek :))) jak akcje były po 20 zł to łykał a jak spały na 2 zł to sprzedał :))) no i teraz znów kupi ale po 120 zł i wyżej tylko że już go stać na wiele nie będzie jak tylko parę akcji :))) ja mu sprzedam po 101 zł i 1 zł dam na jego leczenie :)))

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.