Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2022-10-20 o godz. 10:05 ~hmm napisał(a):
> Spokojnie. Po prostu po linkach opadły mi już całkowicie rece I stwierdzilem z enie ma sensu dalej tracic czasu :) zreszta o czym ja mam dalej z Tobą pisac? Uznalem, że z kolejnym komentarzem poczekam na "odpau" w koncu to juz tuz tuz
No cóż, z faktami się nie dyskutuje. Cieszy mnie to, więc spokojnie czekam sobie na kolejną pandemię, tym razem grubszą, w końcu ufam Billowi, a jak mówi, żeby gotować się na kolejną, no to się szykuję :-).