~Gas

Do teraz kluczowe znaczenie miał akcjonariat serii D bo oni mogli robić za bufor a z tego co mi wiadomo to było około 20 inwestorów oczywiście ze Szwecji , ale ten bastion padl czyli został przejęty przez GDP.AB a tak na prawdę przez Pana H , zastanawiam się jakie umowy wchodziły w grę i czy zjechanie kursu finv miało spowodować zmniejszenie ceny po której GDP.AB przejął w obrocie pozagiełdowym serię D ( tu należy przypomnieć niedawne słowa prezesa że udziałowcy serii D starają się zarejestrować emisję i wejść z nią na parkiet KOLEJNE KŁAMSTWO !!!!!! ) W tej sytuacji pozostaje jedna niewiadoma i to KLUCZOWA czy Carl Jesper Olof Bergqist czyli Invest Fintech jest powiazany z Panem Holmstadtem i czy odda swoje udziały panu H aby dopełnić dzieła ... tak jak pisał Mateusz po co GDP.AB przejął serię D ??? Obawiam się że powodem było skumulowanie akcji aby przekroczyć magiczne 90% udziałów i móc zamknąć temat finv który w tej chwili jest kamieniem u nogi ale żeby do tego doszło potrzeba jeszcze udziałów Carl Jesper Olof Bergqist Invest Fintech ..to oczywiście moje przemyślenia które mogą być i mam nadzieję że są BŁĘDNE chociaż niestety coraz mniej graczy na stole.. co Wy na to forumowicze może ktoś widzi to inaczej ???

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.