Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2022-10-11 o godz. 18:30 ~Misterspekuła napisał(a):
> Dnia 2022-10-11 o godz. 14:40 ~Ehh napisał(a):
> > Od ponad 2 lat dzieje się samo dobro :)
> > > Stabilna spółka, nie bawi się w jakieś przechodzenie na główny parkiet, wierna Newconnect
>
> Taa dzieje się wielkie G na kursie od rok .Porusza się w trendzie bocznym od 14zł . do 19zł.
> A prezes tylko uprawia swoją propagandę co to tu nie będzie jakie cuda niewidy a nie ma nic konkretnego
> co by dało impuls do naprawdę dużych wzrostów .
Dokładnie, wszedłem tutaj z niewielką kwotą żeby zdywersyfikować pakiet po 80 zł , takie tu miały być cuda niewidy. Medium okazał sie średniakiem, miały byc jakies 3 nowe wielkie gry, przełomy ...nawet chińczyki weszli i to dopiero miał byc "wyszczał" tu już 30 zł miało być bo Panie chińczyki kupujo ....A tu 2 lat mi strzeliło prawie i zamiasto rosnąć spada , nic ciekawego sie na spółce nie dzieje , cały czas mrzonki o potędze , żadnych konkretów a propos tych gier, Sajlend Hilów, i innych ujów mujów dzikich węży.
Jednak nie sprzedam akcji, trzymam bo w koncu muszo cos konkretnego pokazać, Medium ten średniak i symulator chodzenia już zginął w otchłani, gra w niego kilka osób , nie dośc , że zawsze był mocno średni żeby nie powiedzieć słaby to jeszcze się zestarzał więć musza cos pokazac bo zaraz przestaną zarabiać ....Tak czy inaczej jestem troche rozczarowany spółką no chyba, że za miesiąc przeczytam w ESPI informacje, ze robią 3 gry i to bedą istotne projekty tak jak trochę zaskoczył mnie CDR gdzie skala i rozmach jest spory i nie spodziewąłem się po tych ludziach , że jednak pójdą tak ostro. Tutaj tym bardzej się tego nie spodziewam .