~MUSTAFA

aqwert to nie tak ze nikt nie chce odpowiedziec na twoje wycie pod plotem do tego jestes osoba ktora nie posiada akcji tej spoki bo jestes od nas madrzejszy i nie grasz na bankrucie nie tracisz czasu zeby tu zagladac i nie wypowiadasz sie na forum bankruta bo i po co skoro wszyscy tu jestesmy wedlug ciebie naiwniakami. hehehhehehehehehehe czy nie tak>?>? masz racje tez bym nie tracil czasu na bankruta jak ty --- ale jestem naiwniakiem i lubie wierzyc w cuda ktorych swiat nie widzial dlatego kupilem akcje tego trupa o tak dla cudów. a moze zarobie miliony? hihi pytasz pod co ma to wystrzelic??? ja osobiscie licze na to ze 1. zostal do sprzedazy chyba hotel hilton 2. zostala deweloperka na ukrainie 3 tocza sie chyba sprawy w sadzie o odszkodowania za drogi - poczytaj - za chwile wklej do tego link 4 no i najwazniejsze ze zostal dalej do sprzedazy pakiet akcji rafako ktorego jakos bardzo nie chca sprzedac i ciagle przekladaja termin sprzedazy ciekawe po co>? tak wiec kilka powodow ja tu widze do podbitki- do tego NAJWAZNIEJSZE ZE POWROCIL NA KONTO MILIARDOWY DLUG KTORY KIEDYS ZOSTAL ZAMIENIONY NA DODRUK CHYBA 700 MLN AKCJI- A TERAZ MAMY 818 MLN AKCJI PLUS DLUG???? czy to nie dziwne??? to sa wlasnie takie male cuda hihihihiihih a no i jeszcze ty aqwert osoba nie posiadajaca akcji ktora ciagle tu jest i bardzo martwi sie o moje oszczednosci i akcyjki-- aqwert oswiadczam ci ze spolka moze zniknac z gieldy a ja ci akcji i tak nie oddam nie sprzedam ich... kumasz??? i nie martw sie o mnie o moje pieniadze i akcje bo osoby ktore graja na gieldzie to pieniadze mają i ich na taka zabawe stac hihi wiec nie strasz upadkiem i nie licz ze wywolasz twoimi wpisami panike.. buhahahahahaha TU JUZ ZOSTALI SAMI TWARDZIELE.. I PRZYSZLI MILIONERZY BUHAHAHAHAH IHA IHA IHA

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.