Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie wiem czy się z tego śmiać czy raczej płakać i załamywać ręce ? Ponad rok czasu systematycznie kilka razy w tygodniu pisałem tu i zakladalem ostrzegające wątki o tym, że kapitały własne Getin Noble ma ujemne. Działania ostrzegajace i to poparte dowodami i wyliczeniami zintensyfikowalem w ostatnich kilku miesiącach jeszcze bardziej. Były wyzwiska, plucie, czerwone łapki. I co ja mam tu napisać ? a nie mówiłem, dobrze wam tak (przynajmniej tym co pluli tu i wyzywali), trzeba było słuchać, logicznie myśleć.... ...to teraz jeszcze raz...skargi sobie możecie pisać ale nie dać się naciągać na jakieś adwokacie sztuczki i strate pieniędzy. Jedynie kogo możecie skarżyć to Zarząd i Rade Nadzorczą spółki o odszkodowanie z ich prywatnego majatku (ubezpieczenia bo pewnie mają wykupione takie ubezpieczenie OC), ktory przez lata "pracy" na ten "sukces" w tym banku się dorobili. Jeśli pójdziecie w strone żali do PiSu, KNFu, BFG to mi was żal bo już przegracie z kretesem ! Bank wg niezależnych fachowców -3,6 miliarda ujemne kapitały !!! Ia to, ze nawet biegły rewident odmówił podpisania ostatniego rocznego raportu mówi samo za siebie. I....nie ma co to wiecej nic pisać. Komisja UE zaakceptowała i poparła te działania.