Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2022-10-05 o godz. 06:10 ~Ta napisał(a):
> Jak się kupuje bankruta od komuchów to o 1 w nocy żebrze się o pudlowe :)
1-sza to nie 2:05 chciałoby się powiedzieć...A bywała u Ciebie też 3-cia nad ranem...Musisz mi kiedyś wytłumaczyć fenomen pisania na forum w takich porach.
A co tu za wydarzenia ostatnio miały miejsce?Dzieje się coś?Kompletna stagnacja i zastój.Czy ja dobrze widzę?236 zł obrotu? A już chciałem Ta pochwalić że profesjonalnie pozbywa się trefnego papieru żeby leszcza nie spłoszyć,ale to już jakaś przesada...I to było do przewidzenia : już nie wchodzi.Może teraz się w końcu zacznie zejście na 0,12.Czekam.
Czekam też z pełną nie tkniętą sumką, t.j. jak się rzekło,bańka 250 tysi na zakup JSW po 30 zł.Obstawiam że to jeszcze zobaczymy.