Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To forum nie zamkną dopóki giełdy nie zamkną więc spójrz na sprawę jak na szklankę do połowy pełną. W stosie plewów zawsze można odgrzebać jakiś kwiatek,coś cennego?Na przykład stan umysłu przeciętnego Janusza giełdy . Dlaczego uważasz,że pisanie jak jest jest złe? Twardo stąpamy po ziemi,a nie w chmurach. Ja kiedyś żyrowałem ten geszeft,ale teraz mam dystans. W kasynie tylko tyle,za ile możesz się zabawić. Jak można wszystkie yaya wkładać w jeden koszyk?Albo brać kredyt na zakup. Gielda przemieliła na proszek tysiące naiwnych niewinnych. Jedni wypluwają tchawice a drudzy bankietuja,ot cały obraz tego geszefciku