Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nieustannie tez przywołujesz sprawę z lat 90' ubiegłego wieku, tzw. poznanską Wirrówkę :)
Myślę że musiałeś wtedy nieźle umoczyć .. co, nie potrafiłeś ocenić realnej wartości firmy i łykałeś akcje po 1000% wzroście kursu ? Tak mi przykro : )
Ty tez mozesz sobie sprzedać akcje , możesz sprzedać koledze a kolega sprzeda ci jutro po wyższej cenie... (bo na tym to mniej więcej polegało). Nie ma to znaczenia tak na prawdę bo zawsze trafi sie ktos kto bierze się za rynki finansowe a jest amatorem ... kompletnym , tak jak Ty pakującym kase w ryzykowne obligacje korporacyjne Molmedica
Swoją drogą czym się różni takie manipulowanie kursem od walenia szortami na WIG20 przez dogadane ze sobą fundusze ???
Ano niczym tyle ze ktoś to klepnął bo lobby banksterskie napisało sobie ustawy.
Tu już nikt akcji nie odda, nie po zmianie działalności na OZE i handel energią. Nie wiem na co liczysz prawnuk ty i twoja banda ale ode mnie ani jednej akcji nie dostaniesz :) co najwyzej kopa w d.upe na rozpęd : D