~akcjonariusz

Na wstępie, nie mam wiedzy na temat Moonlta większej od was wszystkich, którzy macie dostęp do internetu. Myślę zdrowo rozsądkowo, analizuję co czytam i wyciągam wnioski dla siebie jako nie związanego zawodowo z podmiotem akcjonariusza Moonlita i dzielę się publicznie nimi. Tyle i tylko tyle.
ad. 1 wyłącznie wiemy o pracy dodatkowo na Dog Trainerem. Zmiana składu Rady Nadzorczej, może natomiast wg mnie oznaczać jakieś ruchy/zmiany w tej materii. A może to tylko sugeruje zmiany na przyszłość, bo w Dog Trainera władowali już sporo i może rzeczywiście ma szanse na popularność i nie warto go zawieszać.
ad. 2 całkowita niewiadoma, która pokaże czas.
ad. 3 pisałem kilkakrotnie ostatnio w tym temacie i nie mam czasu powtarzać tych wpisów. Poszukaj i poczytaj.
ad. 4 osobiście uważam, jako ten który kupił po 2 PLN/akcja, o czym też ostatnio pisałem kilkakrotnie, że na tą chwilę, na posiadaną oficjalnie wiedzę o Moonlicie, nie mam podstaw do pozbywania się tych akcji. Zainwestowałem w tą spółkę, nie jestem więc spekulantem. Pod tym kątem więc podchodzę do tych akcji.
Odnośnie cz. 2 mojej analizy, której system Bankier.pl nie chce zamieścić na forum, informuję, że jestem już wkurzony czekaniem na ich decyzję. Nadal nie odzywają się po tym, gdy przesłałem im przedmiotową treść. Przypomniałem im się kilka dni temu i nic. Są niepoważni.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.