Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie wiem o co wam chodzi? Ja jestem akcjonariuszem ( z przymusu ) mam spory pakiet akcji i jak na razie to bardziej sprawdziło się wszystko co pisał Wwl Na grę wydali kupę kasy , nikt tego nie kupił, nie mieliśmy żadnego marketingu , prezes gra w gierki 24h / dobę , robiąc platynke na wszystkich konsolach , a spółka leży i kwiczy. Wszyscy z forum , którzy go bronicie to chyba pracownicy DD , którym pasuje branie kasy z emisji i od akcjonariuszy. Taka spółka nie ma racji bytu w normalnym świecie , istnieje tylko dzięki pieniądzom z giełdy. Nie mogę się doczekać aż kurs podskoczy i w końcu pozbędę się tego g..na