Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
moim zdaniem warto rocnik 1966 posiadac w menniczych stanach a inne sa napompowane np 1957 1zl niby taka unikalna a pelno na aukcjach a prosze znalesc np 50gr z 1972r nie orientuje sie zbytnio w cenach bo ten okres PL monet juz mam od dawna skompletowany (brak 2 szt 5zl 58 i 10gr 73 ale ale :)) obecnie koncze IIRP niestety z tego przedzialu czasowego bedzie brakowac kilku szt (cena) no ale mam nadzieje nadrobic na SAP :) mam nadzieje na szybkie skompletowanie przez Pana tego wspanialego kawalka naszej historii i kultury:) pozdrawiam