Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Oczyewiście że zarobiłem krocie
wyprzedałem kilka zestawów 2 menniczych oraz wszystkie okolicznosciowe
od grudnia 2007 do lutego 2008.
Mnie nie ciszy klęska innych tylko ich głupota
pisali ze lokaty dla idiotów - młay zysk zjada inflacja
o giełdzie i kontraktach pojęcie mają tylko nieliczni
a o monetach pewnie nikt z tej wielkiej licznej rodziny Polaków patriotów co to myśleli ze narodowa waluta w wydaniu okolicznosciowym da zyski zawsze i wszśdzie.
OSTRZEGAM na wymiane pieniędzy po wejsciu do euro strefy monetarnej ędzie tylko krótki zcas np. od 0,5 do jednego roku wiec ci emeryci i rencisci co teraz nabywają te monety pzryniosą je w zębach (szczególnie do banku) bu odebrać ich nominał czyli 2 zł za 2 zł niezaleźnie od wizerunku, po tym okresie nie dostaną nic- zostana tylko z monetami i dołączą do grupy 2 mln bo tyle ich wychodzi grupy numizmatyków nie z wyboru ale konieczności.Dziś jeszcze na Allegro ktoś to kupuje ale póżniej moze być tylko gorzej.