Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja myślę, że jutro jednak spadnie i to sporo. Ludzie będą się bali o umowę ze Square Enix. Ta umowa jest raczej bezpieczniejsza bo Square Enix to jednak znacznie mniejszą firma od TakeTwo, więc raczej nie mogą sobie pozwolić na taki ruch. Ogólnie model biznesowy zmieni się w dużo bardziej ryzykowny. Mi to się średnio podoba. Dotychczasowy model bardzo dobrze działał, bo spółka miała pewne finansowanie i mogła spokojnie się rozwijać.