Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
I władzę nad Wami - pewnie myślicie, żebym Was torturował i szukał zemsty?
NIe, ja nie jestem Jarkiem!
Puściłbym Was wolno - ale chciałbym, żebyście z każdym dniem Waszego Marnego Życia zrozumieli ile zła narobiliście! Ilu Polaków skrzywdziliście! Przez Wasze Nieudacznictwo, postawę BMW, odejście od zasad, których uczy Konstytucją i Poeci RP!
Tak, chyba naprawdę odpuściłem Wam - to jest temat dla Sądów Ludzkich i Boskich.
Ja przegrałem. Ale jak to pisał jeden z poetów:
"Młodości! tobie nektar żywota Natenczas słodki, gdy z innymi dzielę: Serca niebieskie poi wesele, Kiedy je razem nić powiąże złota. Jednością silni, rozumni szałem, Razem młodzi przyjaciele! I ten szczęśliwy, kto padł wśród zawodu, Jeżeli poległem ciałem Dał innym szczebel do sławy grodu."