Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Niespełna dwa lata temu akcje SFD chodziły po 20 groszy i tu na forum co drugi mówił: Baj baj, przez kolejny rok akcje wzrosły do 6zł, a firma robiła połowę tej roboty co teraz, a jeszcze mniej zarabiała. Ile tu było narzekania i plucia na spółkę przez wszystkich tych którzy żałowali swoich decyzji. Głównie przez ich wpisy było ciężko o nowych akconariuszy. W tym momencie i z tą prędkością rozwoju już za niedługo moim skromnym zdaniem czeka nas kolejny rajd i nie mam tu na myśli 6zł. Przed nami jak z resztą sam zarząd zapewnił same konkretne działania i nie są to żadne próżne informacje jak w większości spółek z NC . Podsumowując: niech każdy ze swoją kasą robi jak najlepiej uważa. Ja postawiłem na SFD i wiem, że tej decyzji nie żałuję i żałować nie będę. Na marginesie dodam, że dodatkowa dywidenda to też pewna fajna kasa rok w rok. Pozdrawiam jak zawsze Spokojny o swoje