Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja nie mówię o kosztach tylko studia deweloperskiego (w tym przypadku będącego wewnętrzną częścią firmy, masz oczywiście rację), ale o całości kosztów - też tych generowanych przez pozostałe działy firmy. Jeden wielki sukces nie jest w stanie dźwignąć całości kosztów (co dobrze pokazał Ghostrunner), więc nastawienie 'małymi krokami się rozkręcą' tutaj nie zadziała, bo koszty zjedzą wszystkie zyski. Niestety firma przespała swój moment i teraz będzie im się ciężko odkopać. Nie musisz/musicie mi wierzyć, ale wiem co mówię - 'dobry czas' All in Games już minął