~starygracz

Kiedyś tak mówili o Bumech że do piachu idzie. Był nawet w upadłości układowej i wydawało się że nie ma na niego ratunku. Ludziska sprzedawali za grosze swoje wysoko kupione akcje ratując jakąś minimalną część kasy . Ja się uparłem i nie sprzedałem ani jednej akcji. I co ? Gdzie dzisiaj jest Bumech ? A nikt nie dawał mu żadnej szansy. Gdybym dzisiaj zdecydował się sprzedać ( kusi mnie bardzo i może to zrobię) to jestem ponad 2000% do przodu. A kto kupił po scaleniu w okolicy 2zł i trzyma do dziś tak jak ja to jest prawie ponad 5500% do przodu w przeciągu zaledwie 2lat. Tak że cuda się zdażają i nieoczekiwane zwroty akcji też. Nie wiadomo co Total wymyśli jeszcze. Ze Scope Fluids mu się udało może i tu w przyszłości coś zmajstruje. Ja trzymam. Moja średnia to 98gr . Mam tego niewiele ( w porównaniu do innych spółek) 30tys akcji to mogę eksperymentować. Ale faktem jest że obecnie ( gram na Astarcie i Kernelu) można zarobić dużą kasę w ciągu pół roku. Obecnie znów nastąpił tam spekulacyjnie duży spadek i szykuję się się do wejścia i zrobienia czwartego kółka. Tu na jednym zarabia się 40% w ciągu dwóch miesięcy.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.