steve2

Jako się rzekło na JSW - jestem.I co widzę?Przemeblowanie na forum?Jeden z dyżurnych piewców wzrostów Softa,kolega Ta, był zszedł z haka? Nooo... to teraz moja nadzieja zakupu po 0,12 ma prawo wzrosnąć,bo to człowiek wyjątkowy,kursotwórczy...I z tym się trzeba pogodzić...Prawdopodobnie kierownik dużego funduszu inwestycyjnego,którego widziałem w akcji za JSW latach 2016/20 (sporo zarobiłem).Nie wiem jakiego,ale bardzo bym się chciał dowiedzieć,bo nawet ja inwestor z 20-letnim doświadczeniem po prostu przekazałbym Mu kasę będąc spokojny o wynik.Natomiast chyba nie zrobiłbym tego z dwóch powodów : jeden już wymieniłem a drugi to te emocje,te unikalne emocje...są bezcenne i wartość pieniędzy jest przy nich niczym i o te już dawno mi nie chodzi.No ale ci którzy tu są tylko dla pieniędzy...na ich miejscu ja bym to zrobił.Owszem,Ta namawiał do zakupu,ale musicie Mu to wybaczyć : zabiegi ubierania żeby wyeliminować kapitał który chciałby kupić w faktycznym dołku jest na giełdzie powszechnie stosowany więc nie widzę w tym nic zdrożnego a nie ma obowiązku mieć cały czas tego samego zdania zresztą to jest,była... tylko Jego opinia.

A co tu właściwie poza tym za przepychanka się odwala? Plujecie Ta pod nogi,wygrażacie Mu...bo co,bo na jakichś forach coś pisał i za kogoś się podawał?Głupota! Ja gdybym miał te akcje to oddałbym Mu z pół wora i drugą połową zarobiłbym krocie.Oj głupi,głupi jesteście...I oczywiście stuliłbym pysk.Samych przytępych nowicjuszy tu widzę.Zachwalacie spółkę której prezes sypie na przemian z drukowaniem bo nakupiliście padliny?Następna głupota! Przecież na najgorszym syfie na bananowej można zarobić pod warunkiem że instytucjonalny ma odpowiednią ilość papieru.Rozumiano? Ta będzie wściekły że piszę o takich sprawach,ale cóż...może On powinien...Nie wypada Mu,to ja Wam powiedziałem.A spółka jest syf i prezes jest zniewieściałym oszustem tyle Wam powiem,i już to uzasadniłem - to są fakty...a jak one są takie a nie inne i do tego instytucjonalny jest bez akcji to nie oczekujcie wzrostów...
Jestem tu właściwie tylko obserwatorem - przyglądam się tylko z zaciekawienia (i może coś kupię),ale trzeba było Wam to powiedzieć wprost.I to tyle...pozdrawiam AKCJONARIAT... a jakże...

P.S. Aaa...i nie zapomnijcie o JSW i Allegro,bo to są topowe spółki GPW i tam się zarabia.Hulam sobie między jedną a drugą ze wskazaniem na tę pierwszą,bo w jeden Q zarabia tyle ostatnio ile w całe lata i to te najlepsze.Domyślacie się gdzie może poszybować kurs...Obstawiam dalekosiężnie 300,bo popyt na koksowy utrzyma się i cena także.Dlaczego tak uważam? to już zapraszam na mój wątek na JSW "Kierunek 100".Jeśli ktoś by go stąd czytał cały to moje zachowanie w czasie spadków na krótkiej pozycji miało prowokować kierownika do szybszych spadków,bo zależało mi na czasie i chyba podziałało - atmosfera konfliktu bywa konstruktywna.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.