Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Byłem na walnym połączeniowym 12 stycznia .
Każde rozwodnienie akcji jest złe ,ale tutaj już mleko się rozlało ,niech każdy podejmuje decyzje sam ,ale również niech
sam bierze odpowiedzialność za swoje czyny .
Ludzie brali akcje po 2 zł i mają pretensje do wszystkich tylko nie do siebie to wygląda bardzo słabo .
Ja osobiście biorę moje pp i odpowiedzialność z tym związaną i do głowy mi nie przyjdzie ,żeby kogokolwiek
oskarżać kiedy projekt nie wypali .
Staram dyskutować się z tym rozszczekanym tłumem używając merytorycznych argumentów .
Wiadomo nie od dziś ,że na giełdzie jedni robią kokosy inni bankrutują ,jeżeli ludzie widzą przekręty
to od tego jest prokurator .
Jestem zwykłym inwestorem z ulicy ,nigdy nie jestem związany z jakąś firmą a tym bardziej z MG .