~se

Panowie te dywagacje, które mają tu miejsce można by przyłożyć do każdej spółki na gpw. Każdy robi jak uważa. Każdy może sobie obrać swoją strategię marzeń. Ja wybrałem eco5 jako jedą z bardziej perspektywicznych spółek i tego się trzymam. Gdyby nie ogólnie słaba sytuacja na rynku bylibyśmy już kilka złotych wyżej. A póki co jest szansa na dokupywanie w dobrej cenie. Tak jak wcześniej pisałem jeśli spadnie dokupię spory pakiet(chociaż taki scenariusz uważam za mało realny). Nie wykluczam też dokupywania na wyższych poziomach. No i nie wykluczam, że zostaję z tym co mam i też mi wystarczy. Ot taka mega strategia. Wątpię żeby ktoś miał lepszą :-)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.