Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Moje pytanie jest słuszne. Tyle deklaracji zakupowych, a tylko 4 transakcje wczoraj :(
Ja wolę uśredniać w górę - jak już się pojawią dobre wyniki. Mniej zarobię, ale będę spał pewnie.
Kupowanie dziś coraz niżej, czyli uśrednianie w dół to wieszanie się na coraz większym haku.
Spółka wg mnie jest bardzo dobra, ale nigdy nie należy wykluczać nagłych problemów z pozyskiwaniem nowych zleceń w czasie recesji. Naganiacze mogą pisać, że to niemożliwe, ale ja wolę mniej zarobić niż stracić.