Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Uważaj bo dostaniesz raka ze zgryzoty, normalny inwestor już dawno odrobiłby straty
Kiedyś Oko każdy umrze - Ty i ja i nawet Nasi Ukochani Pisowcy.
Ja tam się raka nie boję, gdyż umrę z czystym sumieniem. A czy Nasi Ukochani Pisowcy mają czyste sumienie? Wiem, nie moja to sprawa ( choć jako obywatel mam prawo do wypowiedzenia się na temat reprezentantów Narodu ) - jest to temat między nimi i Bogiem i jeszcze mają czas, żeby przynajmniej trochę te brudne sumienie Doriana Greya oczyścić.