Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kupować możemy ale niech reszta nie sprzedaje ,ok gdybym wiedział sprzedałbym za 4.5 i wrócił z większym pakietem poniżej 3 ale cóż, ja od stycznia tu jestem i podwoilem liczbe akcji od tego czasu ,dużo więcej nie wypada mi mieć jako że jakąś sensowną dywersyfikacje trzeba zachować w portfolio ale kusi nie powiem Bumech miałem za 14 sprzedałem za 34 myślałem że jestem mądry bo spadł do 16 a patrz teraz ,też kusi ale prędzej sądzę Eco pójdzie na 6zl niż bumech na 160 (mam nadzieję bo smutno będzie haha) jutro może skończyć się wojna korzystnie dla rynku i surowce polecą w dół a Eco złapie kontrakty w Ukrainie na odbudowę choćby dróg wiec kto wie. Takie tam moje luźne przemyslenia