Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2022-08-25 o godz. 11:35 ~hmm napisał(a):
>
> > Ja naprawdę się tym nie przejmuję, mam robotę i póki nie będzie totalnej rozpierduchy, będę ją mieć dalej. A jak będzie anarchia, grabieże, przestępstwa, poszprycowe zombiaki itp, to na to też jestem w jakiś tam sposób gotowy. A niedługo będę pewnie też energetycznie niezależny, kiedy zapadnie ciemność. Sprzedawcy energii mnie znienawidzą :-D.
>
> no jesli odpowiada ci rola mecenasa I sponsora, ktory pracuje po to aby utrzymywac Buchajskiego to spoko… twoja sprawa, ja do tego nic nie mam… tylko nie rob wody z mózgu innym tak jak to ma miejsce od poltora roku obicując zlote gory i cuda na kiju I wypisujac oderwane od rzeczywistosci i mijajace sie z prawda farmazony
Widzisz Problem jest w tym, że wybiegasz w przyszłość żyjąc przeszłością. Jeśli potrafisz w kontekście biznesowym ją określić, to zrób to. Każdy chce być milionerem, słuchamy, gdzie masz pewniaki do zarabiania? :-D